Babysitter bäst i test – Bästa babysitter

En babysitter är en produkt som kan förenkla vardagen när du är hemma med din bebis. Trots att du kanske föredrar att bära runt på din bebis i en bärsjal eller sele, kan det finnas tillfällen då du behöver lägga ifrån dig barnet en kortare stund. Ungefär som när du ska plocka ur diskmaskinen och verkligen behöver båda händerna, eller när du ska sätta upp den där nya lampan som legat på bordet flera veckor. Det är vid sådana tillfällen som en babysitter kan vara bra att ha hemma. I den här artikeln går vi igenom vilken babysitter som är bäst i test, vilken elektrisk babysitter som är bäst och vilken babysitter som är både bra och billig! Utöver detta svarar vi på några vanliga funderingar som föräldrar brukar ha kring babysitters, allt för att du ska känna dig så välinformerad som möjligt när du letar efter den bästa babysittern.

Bästa billiga babysitter

Bästa billiga babysittern för dig som letar babysitter på en budget

Beemo Simple Babysitter

Prisvärd babysitter med bra kvalité

Justerbar rygg och möjlighet att stänga av gungfunktion

Ihopfällbar – Enkel att förvara

För dig som letar babysitter på en budget är denna babysitter ett utmärkt, billigt val av babysitter. Faktum är att det här är en babysitter som har alla nödvändiga funktioner, utan att du behöver spendera flera tusen kronor. Beemo Simple Babysitter är en välgjord babysitter utrustad med både säkerhetssele och lekbåge. Vidare så är babysitterns rygg justerbar med fem stycken olika lägen, varav ett plant liggläge. Detta gör att babysittern är enkel att anpassa efter olika åldrar och stadier i barnets utveckling.

Någonting som är ett stort plus på denna babysitter är den avtagbara lekbågen. Med hjälp av lekbågen kan du både underhålla såväl som söva din bebis i babysittern. En lekbåge är ingenting vi förväntar oss på en babysitter i den här prisklassen, vilket gör det till ett stort plus! Utöver lekbågen kan du även aktivera eller ta bort gungfunktionen på babysittern. Att kunna stänga av gungfunktionen, tillsammans med ryggens många justeringsmöjligheter gör det här till en väldigt anpassningsbar babysitter.

När babysittern inte används fäller du lätt ihop den och förvarar den på ett smidigt sätt. Du behöver inte heller oroa dig för babysitterns tyg, det är nämligen helt avtagbart och går att tvätta i 40 grader.

Det är tydligt att Beemo Simple Babysitter är en prisvärd och billig babysitter för dig som letar en bra babysitter på en snäv budget.

Elektrisk babysitter bäst i test

En elektrisk babysitter är perfekt när du har händerna fulla

Maxi-Cosi Cassia elektrisk babysitter

Fem stycken hastigheter

Rörelsedetektor som aktiverar vaggning

Drivs på nätadapter eller batteri

Maxi-Cosi Cassia elektrisk babysitter är en utmärkt lösning för föräldrar som söker efter en säker och bekväm elektrisk babysitter som är enkel att använda.

Denna elektriska babysitter är utformad för att användas från födseln och upp till 9 kilo, så du kan använda den under barnets första månader. Med flertalet lutningslägen och fem stycken olika hastigheter på gungandet passar den här elektriska babysittern de flesta bebisar. Utöver detta kan babysittern spela tolv stycken olika lugnande melodier för att skapa den perfekta atmosfären för barnet att somna till.

En funktion som vi verkligen tycker om är att babysittern kan roteras 360 grader. Detta gör att du inte behöver flytta hela babysittern när du rör dig runt i rummet, det räcker att rotera sittdelen så har din bebis full uppsikt.

Vidare så märks det på funktionerna att denna elektriska babysitter är en premium-produkt. Som ett exempel är babysittern utrustad med en rörelsedetektor som aktiverar gungan när du inte är i närheten. Utöver det är även babysittern utrustad med en lekbåge som underhåller din bebis.

Om du letar efter en riktigt bra elektrisk babysitter är det här ett perfekt val. Med många smarta funktioner och en konstruktion av hög kvalité kan vi varmt rekommendera Maxi-Cosi Cassia.

Bästa babysittern

Babybjörn skapar den bästa babysittern år efter år

BabyBjörn Bliss Babysitter

Fyra användningslägen

Kompakt transportläge

Rekommenderad ålder 0 – 2 år

Det är svårt att hitta en mer komplett babysitter än denna. Trots att det under åren har kommit flera utmanare till BabyBjörns klassiska babysitter är det här fortfarande den bästa babysittern.

BabyBjörn’s Bliss är en klassisk babysitter i en ny, elegant design med en grå bottenplatta och stomme som ger en mjuk känsla. Men det handlar inte bara om utseendet – Bliss är också utformad för att ge ditt barn det bästa stödet för rygg, nacke och huvud, och har en jämn viktfördelning för att vara bekväm att använda från födseln.

Bliss har fyra användningslägen – leka, vila, barnstol och sova – så du kan använda den utefter ditt barns behov. När babysittern inte används kan du enkelt vika ihop den till ett kompakt transportläge.

Det här har under många år varit den bästa babysittern, och vi har inte heller i år hittar någon produkt som utmanar BabyBjörn Bliss om att vara den bästa babysittern. En stor fördel med denna babysitter är att den är smidig men samtidigt tålig. Babysittern går att använda upp till 9 kilo som babysitter och upp till 13 kilo som barnstol.

Vanliga funderingar om babysitter

Om du väntar ditt första barn och börjar förbereda med babyprodukter till hemmet är det mycket att tänka på. När det kommer till att köpa en bra babysitter finns det några saker som är bra att tänka på, och som andra föräldrar ofta redan har funderat på. I den här sektionen har vi valt att samla några av de vanligaste frågorna gällande babysitters och hur du kan tänka när du ska köpa en babysitter.

Måste man ha en babysitter?

En babysitter kan vara en användbar produkt att ha för föräldrar som vill ha händerna fria för annat medan barnet sitter tryggt och bekvämt. Det finns också olika sorter av babysitters som kan ha olika funktioner. Till exempel kan en babysitter underhålla bebisen med en lekbåge medans du är upptaget med annat. En annat användningsområde för babysitters är att små bebisar ofta kan somna i stolen. För att underlätta detta finns det även elektriska babysitters som vaggar ditt barn till sömns, likt en barnvagnsvaggare.

Det finns många barnprodukter som kan kännas överflödiga och lite väl dyra. Enligt oss kan en babysitter underlätta vardagen hemma på ett sätt som gör den värd pengarna.

Vad kostar en babysitter?

Priset på en babysitter kan variera beroende på vilken typ av babysitter du är intresserad av och vilka funktioner den har. Det finns en mängd olika babysitters att välja mellan på marknaden, så det är lätt att hitta en som passar dina behov och budget.

En grundläggande babysitter kan kosta mellan 300-700 kronor, medan en mer avancerad modell med flera funktioner som kan användas från födseln och upp till 3 år kan kosta mellan 1000-2000 kronor. Det finns även babysitters som är mer specialiserade, såsom de som kan användas som barnstol eller de som har en längre användningsperiod, som kan kosta över 2000 kronor. Ett exempel på detta är elektriska babysitters som inte bara låter ditt barn sitta bekvämt, utan även kan gunga ditt barn till ro.

Det är alltid en bra idé att jämföra priser och läsa recensioner av olika babysitters innan du köper en, för att få en bra uppfattning om vilken babysitter som kan passa dina behov bäst. Det är nämligen inte alltid så att det är den dyraste babysittern som är bäst. I vårt test har vi valt ut en mycket prisvärd babysitter för dig som letar efter en billigare variant.

När kan man börja med babysitter?

En babysitter är ett bra komplement till barnstol, bärsele och barnvagn redan från dag ett. De allra flesta babysitters som säljs är anpassade för att spädbarn ska kunna använda babysittern. Ibland är babysittern utformad för att passa spädbarn direkt, och ibland behöver du komplettera med ett spädbarnsinlägg för att få till en bra passform.

Vilken ålder använder man babysitter?

Den vanligaste åldern att använda babysitter är mellan 0 -2 år. Därefter brukar ofta barnet bli för tungt för att kunna använda babysittern. Det finns dock vissa babysitters som går att använda längre, men med funktionen som en barnstol. När du köper en babysitter bör du kolla vilket åldersspann som babysittern är tillverkad för.

Vilken vikt klarar en babysitter?

När det kommer till vilka viktbegränsningar det finns på babysitters skiljer sig detta åt mellan de olika tillverkarna. Många babysitters klarar barn upp till 9 kilo. Det är alltid bra att kolla upp vilken vikt som är godkänd för just den babysitter du planerar att köpa.

Vilka tillbehör finns det till babysitter?

När det kommer till babysitters kan det kännas roligt att komplettera dessa med tillbehör. Ett exempel på populära tillbehör till en babysitter är leksaker som går att hänga i babysitterns lekbåge. Om du har valt en babysitter med lekbåge finns det troligtvis redan ett fåtal leksaker upphänga på bågen. Trots det kan det vara roligt och en trygghet för barnet om det i babysittern finns leksaker som bebisen känner igen.