Babyvakt med kamera bäst i test

En babyvakt med kamera eller babymonitor är ett måste för småbarnsföräldrar. Babyvakten är en produkt som förenklar föräldrars vardag oerhört mycket. Att köpa en babyvakt med kamera gör att du som förälder kan ha full koll på din bebis men samtidigt kunna röra dig fritt. I den här artikeln går vi igenom vad som är bra att tänka på när du köper en babyvakt med kamera, även kallad babymonitor. Dessutom förklarar vi hur en babyvakt fungerar, och vilken babyvakt med kamera som är bäst i test.

Bästa babyvakt med kamera och app

Någonting som har ökat i popularitet de senaste åren är att koppla babyvakten till en app. På så sätt behöver du inte ha med en extra enhet utan kan ha koll på din bebis direkt i mobilen.

Philips Avent är en babymonitor med app som är bäst i test.

Philips Avent Babyvakt med app

4,3 tum display

Högsta bildkvalité

Kamera med mörkerläge

Obegränsad räckvidd med tillhörande app

Rörelse- och ljudsensor som larmar

Fungerar med strömsladd samt 12 timmars batteritid

Philips Avent är en av de mest påkostade och kvalitativa babymonitors som finns på marknaden. Med Philips Avent får du en flexibel babyvakt där du kan vaka över ditt barn både genom handenheten och mobilen. Den högupplösta 4,3 tum LCD-skärmen ger en god bildkvalité och kameran är även utrustad med mörkerseende. Appen till Philips Avent ger dig många bra extrafunktioner. Till exempel kan du via appen spela in egna ljud eller vaggvisor som sedan spelas upp via babymonitorn för bebisen. Dessutom så gör appen att du får obegränsad räckvidd till babymonitorn. Philips Avent är definitivt det bästa alternativet för dig som letar babyvakt med kamera och app.

När du väljer en babyvakt med kamera och app får du en helt ny frihet som inte är möjlig med traditionella babymonitors. Philips Avent har flera smarta funktioner som bevisar att detta är den bästa babyvakten. Bland annat:

  • Rörelse- och ljudsensor som larmar
  • Inbyggd nattlampa med timerfunktion
  • 12 timmars batteritid samt fungerar med strömsladd
  • Justerbar vinkel på kameran

Bästa babyvakten med kamera

När man köper en babyvakt med kamera vill man ha någonting som fungerar riktigt bra utan krångel. En babyvakt med kamera ger trygghet för dig som förälder. Genom babyvakten kan du ha koll på bebisen när den sover och via babyvakten märka ifall bebisen skulle vakna. Med hjälp av kameran får du också reda på när du kan gå in till bebisen utan att störa sömnen. Istället för att stå utanför och gissa om barnet sover eller inte har du med en babyvakt full koll och alla möjligheter för att ditt barn ska få en bra sömn.

Padwico V8 Babyvakt

300 meter räckvidd

Kamera med mörkerseende

Temperaturlarm

Larm när anslutningen tappas

Fungerar med strömsladd samt uppladdningsbart batteri

Denna prisvärda babyvakt från Padwico ger dig full koll på din bebis när barnet sover. Med runt 300 meter lång räckvidd klarar Padwico av att leverera en stabil anslutning över hela huset. Padwico V8 är en mycket prisvärd babyvakt som ger dig en stabil övervakning med god kvalité. Denna modell har även ett uppladdningsbart batteri på både handenheten och kameran. På så sätt behöver du inte vara begränsad av eluttag och strömförbrukning. Utöver att leverera video och ljud från barnkammaren övervakar även enheten temperaturen i rummet. För att leverera ytterligare trygghet larmar handenheten när kontakten med kameran tappas.

Sammanfattningsvis är det här en babyvakt med kamera som till ett lågt pris levererar riktigt hög kvalité.

Neonate, bästa babyvakten med kamera. Babyvakten som är bäst i test

Neonate BC-8000DV Babyvakt

Hög videokvalité

Lång räckvidd

Uppladdningsbara batterier

Mäter temperatur och larmar

Denna babyvakt med kamera från Neonate är det bästa alternativet för dig som vill ha en högkvalitativ babyvakt med kamera utan problem. Neonates videofunktion ger en mycket god kvalité och har en räckvidd på upp till 300 meter. Babyvakten har även tvåvägs-kommunikation så att du kan kommunicera med din bebis genom enheten. Räckvidden på ljudsignalen är upp till 800 meter. Babymonitorn mäter temperaturen i barnrummet och varnar dig om det är för varmt eller för kallt. Dessutom går det att ansluta fler handenheter till babyvakten, vilket gör att båda föräldrarna kan vara delaktiga i att ha koll på bebisen. Neonate drivs av uppladdningsbara batterier med en batteritid på upp till 25 timmar.

Neonate babyvakt med kamera gör det verkligen enkelt för föräldrar att ha koll på sin bebis när den sover. Du kan välja själv om du vill ha videoström eller enbart ljudfunktion. Detta är praktiskt vid de fall du inte behöver video och vill spara in på batteritiden. Dessutom medföljer det ett multifäste som gör att denna babyvakt även fungerar att fästa i till exempel barnvagnar.

Bästa billiga babyvakten med kamera

Att ha koll på sin bebis sömn behöver inte kosta skjortan. Det finns även billiga babyvakter med kamera som fyller sitt syfte att hålla koll på bebisens sömn och göra så att du kan röra dig runt i bostaden.

Bästa billiga babyvakten med kamera

Motorola VM483 Babyvakt

Prisvärd babyvakt med kamera

2,4 tum stor skärm

Tvåvägskommunikation

Uppladdningsbara batterier på monitorn

Motorola är producent av den här babyvakten med kamera som faktiskt går att köpa för under 1500 kronor. Babyvakten är utrustad med en 2,4 tum stor LCD skärm som gör att du kan ha full koll på din bebis. Babymonitorn har även infrarött mörkerseende som gör att du kan se din bebis även i ett mörkt sovrum. Dessutom kan du kommunicera med ditt barn genom enhetens tvåvägskommunikation. Monitorn drivs att uppladdningsbara batterier och laddas med ett batteripack som följer med i förpackningen.

Trots att detta är en billigare babyvakt erbjuder den flertalet smarta funktioner som inte förväntas av en babyvakt i denna prisklass. Ett exempel på en sådan funktion är att babyvakten övervakar temperaturen där din baby sover. En annan rolig funktion är att babyvakten kan spela vaggvisor för ditt barn. Kvaliteten på dessa vaggvisor undviker vi att recensera, men det är trots allt en rolig funktion. Det som gör att denna babymonitor är lite billigare än till exempel Neonate är bland annat att denna babyvakt inte kan fästas på ett lika smidigt sätt som Neonate. Till skillnad från Neonates räckvidd på 800 meter har denna babyvakt en maximal räckvidd på 300 meter.

Att tänka på vid köp av babyvakt med kamera

Går du i tankarna att skaffa en bra babyvakt med kamera? Då finns det ett antal punkter du bör tänka på, för att ditt köp ska bli så bra som möjligt. Även om många babymonitors fungerar på liknande sätt finns det en hel del funktioner som kan skilja mellan dessa olika produkter.

Säker babymonitor

När det kommer till våra barn är det viktigt att vi tänker på den personliga integriteten. De senaste åren har antalet säkerhetsincidenter gällande uppkopplade prylar ökat. Allting som kopplas upp till internet idag har en risk att utsättas för skadlig kod, hackerattacker och/eller datastöld. Kontrollera därför hur babyvakten kommunicerar, dels gentemot handenheten och även om det finns en app till babyvakten. Genom att välja en babyvakt med kamera som kommunicerar lokalt och inte via internetuppkoppling blir din babyvakt mycket säkrare.

Välj ljud och bildkvalité efter ditt behov

Vi har alla olika uppfattningar om vad som är en bra bildkvalité. Medan somliga inte bryr sig om bildkvalité kan det vara det viktigaste som finns för andra, även när ditt barn sover. Sammanfattat kan man säga att det finns två typer av babymonitors med kamera på marknaden: kameror med full HD-upplösning och kameror som mest ger dig en indikation på vad som händer i rummet. Vilket alternativ som är bäst beror på personliga preferenser. Men se till att kontrollera vilken ljud- och bildkvalité din tilltänkta babymonitor levererar så att du inte blir besviken.

Batteritid och laddning

Att få slut på batteri i en pryl just när man ska använda den kan irritera vem som helst. När du köper en babyvakt är det viktigt att kontrollera vilken batteritid både kameran och handenheten har. En del babymonitors med kamera har till och med så att kameran fungerar med strömsladd. Detta gäller till exempel för Philips Avent. På så sätt behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut just när din bebis somnat.

Sammanställning av babyvakt med kamera bäst i test

Bästa babyvakten med kamera

Neonate Babyvakt med kamera

Bästa billiga babyvakten med kamera


Motorola VM-483 Babyvakt

Bästa babyvakten med kamera och app

Philips Avent Babyvakt

Leave a comment