Bästa snowracer – Snowracer bäst i test

Att köpa en bra snowracer är som en försäkring mot att dina barn får det tråkigt i vinter. Att gå ut och åka med en bra snowracer i snön är en rolig och billig vinteraktivitet som kan hålla hela familjen sysselsatt i flera timmar. Många barn börjar tycka det är roligt med pulkor och Snowracers redan vid tre års ålder. Dessutom blir man aldrig för gammal för att uppskatta en tur nerför backen på en snowracer.

I den här artikeln kommer vi gå igenom vilken snowracer som är bäst i test samt hur du kan hitta en bra snowracer till ett billigt pris. En bra snowracer ska självklart vara säker och hållbar. För att en snowracer ska hålla många säsonger kan det vara värt att lägga några extra hundralappar för att få riktigt bra kvalité. Utöver att snowracern ska kännas säker och robust bör den även vara hyfsat lätt. Om du väljer en snowracer med lite lägre vikt blir det enklare att dra upp den för backen. På så sätt får ditt barn en roligare tid i snön.

Snowracer bäst i test 2022

Stiga Snowracer Iconic Bio – Bästa snowracer 2022

Detta är en klassisk snowracer i ett nytt hållbart utförande. Stiga har sedan Snowracerns intåg i Sverige varit marknadsledande inom snowracers och pulkor. Det här är en lättstyrd snowracer som passar barn från 5 års ålder. Det betyder inte att du som förälder tvingas stå och titta på. Maxvikt på Stiga Snowracer Iconic Bio är nämligen hela 80kg, vilket gör detta till en rolig familjeaktivitet.

Det här är en stabil snowracer med stålram som håller länge. Med hjälp av dragsnöret och sin lätta vikt på 4 kg är den enkel att dra upp för backen för ett nytt åk. Det här är utan tvekan en av de bästa snowracer som finns.

Billig snowracer – Ett bra budgetalternativ till Snowracer

Stiga Snow Flyer XL – Bästa åkmadrassen för snö

Känns en snowracer för dyr eller vill du att fler barn ska kunna åka tillsammans? Då är denna åkmadrass ett perfekt alternativ för roliga dagar i snön. Denna åkmadrass är 120 centimeter lång vilket gör att det med enkelhet får plats antingen ett vuxet och ett barn eller två barn. En fördel med åkmadrass jämfört med snowracer är att den kan upplevas mindre läskig för yngre barn. Utöver att vara bra för yngre barn har en åkmadrass inga hårda delar barnet kan slå sig i.

Det här är ett perfekt billigare alternativ till en snowracer!

Från vilken ålder passar en snowracer?

En snowracer kan vara ett roligt nöje redan för små barn. Rekommenderad ålder för Stiga Snowracer Iconic är 5 år. Om ditt barn är yngre än 5 år och önskar vara med i pulkabacken kan en åkmadrass vara ett bra alternativ.

Leave a comment