Kontakta oss

Barnvagnsvaggare.se drivs med syftet att göra det enklare för föräldrar att ta välgrundade val. Vår förhoppning är att kunna hjälpa föräldrar med kunskap om produkter, tjänster och allmänna tips. Vi är inte experter inom alla områden. Därför samarbetar vi med flera olika experter inom barnprylar och föräldraskap för att skapa så bra guider som möjligt för er. Utöver detta arbetar vi även med flera olika skribenter och researchers. Genom våra samarbeten kan vi erbjuda dig som läsare nogranna jämförelser och kompletta guider.


För att finansiera barnvagnsvaggare.se använder vi oss av affiliate-länkar där ni kan ta del av produkterna vi rekommenderar till bästa pris.


Kontakta oss genom e-postadressen nedan
info@barnvagnsvaggare.se

Så utför vi våra tester

Att köpa saker till sitt barn kan kännas överväldigande. Trots att det idag är lättare än någonsin att hitta och jämföra olika barnprodukter online, så har den otroliga mångfalden och massinformationen också gjort det lättare än någonsin att göra fel val. Med bakgrund av det så har många olika forum och facebook-grupper växt fram för att dela information mellan föräldrar. Dessa forum kan ge ovärderliga tips, men vi såg även ett behov av en mer professionell plattform med detaljerade jämförelser och recensioner. Resultatet blev den här sajten.

När vi väljer att jämföra produkter och utföra tester gör vi det för att vi har märkt av att det finns ett intresse av att klargöra skillnaderna och fördelar, respektive nackdelar mellan dessa produkter. För att jämförelserna och testerna ska vara så relevanta som möjligt för dig som förälder utgår vi från produkter som finns och marknadsförs på kända svenska nätbutiker. Detta innebär att du på ett enkelt och säkert sätt kan köpa de produkter vi rekommenderar.

Det är inte alltid självklart vilken produkt som är den bästa. Är det produkten som fungerar bäst när man testar den? Den som har bäst recensioner från andra användare? Eller är det helt enkelt den produkten i kategorin som säljer bäst? För att göra en sån rättvis bedömning som möjligt utgår vi från flera faktorer när vi testar produkter. Det kan handla om att testa produktens kvalité “hands-on”, låta andra föräldrar använda produkten eller samla information från internets alla hörn.

Genom att utföra våra tester med varierande tillvägagångssätt hoppas vi kunna erbjuda dig som läsare ett mervärde, som hjälper dig ta rätt beslut vid rätt tid. Genom att bidra till ett bättre beslutsunderlag inför dina kommande köp hoppas vi kunna förbättra din och ditt barns erfarenhet.

Om du som läsare har förslag på hur vi kan förbättra och utveckla barnvagnsvaggare.se är du välkommen att höra av dig till oss på info@barnvagnsvaggare.se.