Mugghållare barnvagn bäst i test

En mugghållare till barnvagnen kan vara till stor hjälp för föräldrar som är på språng. Det frigör inte bara värdefullt utrymme i barnvagnens varukorg, utan gör det också lätt att komma åt drycker och flaskor när du kör barnvagnen. En mugghållare på barnvagnen kan hålla såväl varma drycker för dig som förälder eller en vattenflaska för ditt barn.

På det hela taget är en mugghållare till barnvagnen en liten investering som gör din barnvagn väldigt mycket smidigare.

Mugghållare som passar barnvagn

När du köper en mugghållare till barnvagnen är det inte så mycket du behöver tänka på. Det enda du bör säkerställa innan du köper en mugghållare är att den ska passa din barnvagn och att den har fått bra recensioner. Idag finns det flera mugghållare som passar alla barnvagnar. Utöver det finns det även mugghållare för specifika barnvagnsmodeller. Dessa mugghållare brukar vara tillverkade av samma företag som tillverkat barnvagnen, och därför ofta lite dyrare. För att göra ett enkelt val när du köper mugghållare kan du därför välja en mugghållare som passar samtliga barnvagnsmodeller. Med bakgrund av att det finns en hel del mugghållare till barnvagnar som inte håller så hög kvalité, har vi i den här artikeln samlat de mugghållare vi rekommenderar. På så sätt kan du vara säker på att du väljer en mugghållare av god kvalité och där riktiga användare av mugghållaren lämnat positiva recensioner.

Mugghållare för barnvagn som går att ta loss

Pro Support Mugghållare Universal

Denna mugghållare passar de allra flesta barnvagnar och sulkys på marknaden och har en något stabilare konstruktion än andra mugghållare. Tack vare att fästet skruvas runt barnvagnen sitter denna mugghållare stabilare än många andra. Utöver detta så går själva mugghållare att ta loss från fästet. Detta är särskilt bra när du till exempel ska fälla ihop barnvagnen eller om du använder dig av en barnvagnsvaggare.

Beemo mugghållare som passar alla barnvagnar

Beemo Mugghållare Fit

Denna smidiga och praktiska mugghållare från Beemo passar alla barnvagnar. Du fäster enkelt mugghållaren runt barnvagnens styre med den justerbara remmen. Den smarta fästanordningen gör att du enkelt kan ta av mugghållaren eller flytta den till en annan plats på barnvagnen.

Inovi mugghållare passar samtliga barnvagnar.

Inovi Mugghållare för barnvagn

Inovi Mugghållare är som namnet låter en innovativ mugghållare som passar alla barnvagnar. En stor fördel med Inovi mugghållare är att den går att vinkla 360 grader. Utöver detta så fäster du enkelt mugghållaren var du vill på barnvagnen, och mugghållaren stannar med hjälp av sitt friktionsstopp. För att få plats med muggen eller flaskan i denna hållare bör muggen/flaskan ha en diameter på ungefär 5,5 – 7,2 cm.

Välj en mugghållare som passar

Sammanfattningsvis är en mugg eller flaskhållare någonting som verkligen förenklar livet med barnvagn. Till skillnad från många andra saker vi som föräldrar behöver köpa är en mugghållare en billig investering som ger stor nytta tillbaks. När du väljer mugghållare bör du välja en mugghållare som passar din barnvagn. De mugghållare som vi har recenserat i denna artikel passar samtliga barnvagnar och har fått goda recensioner från användare.

Mugghållare – Ett smart tillbehör till barnvagnen

En mugghållare är verkligen ett smart tillbehör till barnvagnen. Det är just små saker som mugghållare som kan göra en promenad med barnvagn riktigt behaglig. När kylan kommer kan det vara fint att ha enkel tillgång till en värmande dryck i barnvagnens mugghållare. Om du förbereder dig inför vintern med barnvagn måste vi passa på att tipsa om handvärmare. Handvärmare är precis som mugghållare ett riktigt bra tillbehör för barnvagnen. När man väl har skaffat sig det, förstår man inte hur man klarade sig utan det tidigare.

Leave a comment