Paw Patrol leksaker: Hitta bästa Paw Patrol presenten

paw patrol leksaker

Som förälder är du säkert bekant med Paw Patrol leksaker som lockar till många äventyrsfyllda lekar. I den här artikeln berättar vi om tre noggrant utvalda leksaker från barnens älskade Paw Patrol, som kan passa som present. Skulle du mot förmodan inte vara så bekant med Paw Patrol så får du också en introduktion till deras universum längre ned i artikeln.

Modell

Paw Patrol Mighty Pup Utsiktstorn

Paw Patrol strandset

Build a Bot Paw Patrol Chase

Prisklass

Premium

Budget

Mellan

I serien med Paw Patrol Mighty Pups leksaker hittar vi utkikstornet, som är en imponerande leksak som kommer att förtrolla alla små hjältar som älskar äventyr. Detta ståtliga torn reser sig hela 83 cm över marken och är en plats där de modiga Mighty Pups kan hålla utkik efter spännande uppdrag i Adventure Bay.

Detta Paw Patrol leksaker torn rymmer med lätthet alla sex hjältehundar och deras fordon, som säljs separat, vilket säkerställer att hela Paw Patrol-gänget är redo för action. Dessutom ingår en liten Chase-figur med fordon, vilket gör att barnen kan börja leka direkt. När Ryder ger valparna sina uppdrag kommer barnen att kunna föreställa sig att de är en del av teamet och rycker ut för att rädda dagen.

Paw Patrol strandset – plaskande skoj med hjältarna från Adventure Bay

Ta med Paw Patrol på sommarens alla äventyr med detta roliga strandset. Setet innehåller en luftmadrass, en badboll och en badring, alla dekorerade med färgglada och lekfulla motiv från Paw Patrol, så att ditt barn kan plaska och leka tillsammans med sina favorithjältar.

Badringen, med en diameter på 45 cm, är perfekt för de första försiktiga simtagen under säkra och kontrollerade former. Luftmadrassen är rymlig med sina 67 x 43 cm och erbjuder en stadig plats att flyta på medan barnet utforskar vattnet. Och vad vore en dag vid vattnet utan en badboll? Med en diameter på 29 cm är den här bollen lagom stor för små händer att kasta och fånga.

Viktigast av allt är säkerheten. Dessa leksaker är avsedda för användning i vatten där barnet bottnar och alltid under uppsikt av en vuxen, så att ditt barn kan leka tryggt.

Paw Patrol Build a Bot Chase – låt barnen bygga sin egen superhjältevalp

Med Build a Bot Paw Patrol-setet kan små fingrar och fans av serien skapa sina egna robotvalpar. Detta set är en unik kombination av byggande och lek som inbjuder barn att utforska grunderna i robotik medan de har roligt. Barnen får möjligheten att bygga sin egen version av superhjältevalparna.

Setet finns som Paw Patrol leksaker Chase, i sin karaktäristiska blå superhjälteuniform, eller som Paw Patrol leksaker Skye, som är klädd i rosa superhjältemundering. Efter den enkla monteringen, som det finns tydliga instruktioner för, så tar interaktiviteten vid. En applåd aktiverar valpen, och barnen kan se med förtjusning hur deras skapelse kommer till liv, rör sig och avger ljud.

Leksaker Paw Patrol – små hjältars favoriter

Paw Patrol leksaker sträcker sig över ett brett utbud av interaktiva och engagerande produkter som lockar barn i olika åldrar. Dessa leksaker är perfekta för barn som vill återskapa sina favoritscener från den populära tv-serien eller uppfinna sina egna äventyr med karaktärerna.

För den som söker den perfekta presenten till ett Paw Patrol-fan finns det gott om valmöjligheter, från det ikoniska utkikstornet där valparna spejar efter uppdrag till de detaljerade fordon som de åker ut i för att rädda dagen. Varje leksak är designad för att uppmuntra till rollspel och hjältemodiga lekar, oavsett om det är gosedjuret Ryder eller de många fordonen som valparna använder.

Shopping online för Paw Patrol leksaker är enkelt och bekvämt, med ett brett utbud av produkter endast några klick bort. Välj från en rad olika leksaker med Paw Patrol-motiv. Genom snabb leverans är det aldrig långt till nästa räddningsuppdrag. Oavsett om det är en figur redo för bergsräddning eller ett Paw Patrol leksaker flygplan för att ge sig ut i himlen, så låter Paw Patrol barnens fantasi flöda.