Handvärmare för barnvagn bäst i test – Stort test

Syftet med handvärmare för barnvagn är att hålla dina händer varma och sköna. Handvärmare är som stora handskar som fästs på barnvagnen styre, där du kan stoppa in händerna och slippa barnvagnens kalla handtag. En stor fördel med handvärmare gentemot vantar är att handvärmare är mycket varmare. Om du liksom oss fruktar isande vindar och torra händer ska du läsa den här artikeln.

I den här artikeln kommer vi jämföra olika handvärmare för att se vilka handvärmare som är bäst i test.

Najell handvärmare är ett bra tillbehör för att hålla dig varm vid barnvagnen i vinter.

Handvärmare bäst i test

När vi har testat och jämfört handvärmare för barnvagnar kan vi konstatera att Najell Handmuff är den handvärmare som är bäst i test. När vi har testat och jämfört vilka handvärmare som vi faktiskt kan rekommendera har vi utgått från flertalet olika faktorer. Självklart bör handvärmare för barnvagn lyckas med sitt primära syfte, att hålla händerna varma. Därtill ska handvärmarna vara enkla att ta av och på, enkla att använda samt smidiga att rengöra vid behov.

Najell Handmuff

Najell Handmuff är den bästa handvärmaren för barnvagnar

Varma och vindtäta handvärmare

Tvättbara i 40 grader

Snygga handvärmare med diskret dragkedja

Om du letar efter ett sätt att hålla händerna varma i alla väder är Najell handvärmare ett utmärkt alternativ. Dessa handvärmare har en mjuk fleeceinredning och en fluffig fyllning som håller dina händer varma. Det vattenavvisande yttermaterialet och det vindtäta innermaterialet håller dina händer torra och skyddade på barnvagnens handtag.

Med hjälp av den diskreta dragkedjan samt resåren kan du enkelt anpassa handmuffen så att kall luft stängs ute. Najell handvärmare är lätta att ta hand om – du behöver bara tvätta dem i maskin på 40 grader.

Det här är ett par handvärmare för barnvagn som verkligen håller hög kvalité. Att de dessutom är snygga gör handvärmarna till ett givet tillbehör till barnvagnen. Om du funderar på att köpa ett par handvärmare till barnvagnen kan vi verkligen rekommendera Najell. Handvärmarna passar oavsett vilken barnvagn du har och gör din promenad i kylan lite behagligare. Dessutom finns Najell Handvärmare i flera olika färger.

Nordlys Handvärmare Lammskinn

Handvärmare med lammskinn för barnvagn

Värmande lammskin

Enkel att ta av och på

Letar du efter ett mysigt och elegant sätt att hålla händerna varma i vinter? Då borde du spana in Nordlys handvärmare! Den här vackra handmuffen är tillverkad av lyxigt lammskinn och fästs enkelt på barnvagnens handtag, så att du kan njuta av promenader även under de kallaste dagarna. De stora knapparna gör den lätt att ta på och av, och den neutrala färgen passar till alla barnvagnar. Dessutom är handvärmaren tillräckligt rymlig för att passa båda händerna i samma ficka. Det här är ett enkelt tillbehör till din barnvagn som gör att du kan hålla händerna varma under hela vintern.

Nordic Crown Handvärmare

Nordic crown handvärmare är ett par praktiska handvärmare för barnvagn

Extremt varma handvärmare

Slitstarkt vattenavvisande material

Om du letar efter ett varmt och bekvämt sätt att njuta av dina vinterpromenader med ditt barn, är Nordic Crown Handvärmare ett riktigt bra alternativ.

De här handvärmarna är tillverkade av Outlast®-material, som ursprungligen utvecklades för NASA, och använder sig av fasförändrande material för att absorbera, lagra och avge värme, så att du aldrig behöver oroa dig för att frysa när du är ute och rör dig. När det kommer till tyget är det vattenavvisande och insidan är mjuk och varm, vilket gör det slitstarkt och bekväma att använda. Dessutom innebär unisexdesignen att både mamma och pappa kan njuta av handvärmarna. Och när du är klar med dem kan de tvättas i maskin och torktumlas för enkel skötsel.

Uppababy Cozy Handvärmare

Mysigt värmande fleecefoder

Klarar ner till -20˚C

Vindtäta och vattenavvisande

Dess handvärmare från Uppababy är inte bara snygga, de är otroligt varma också! Genom det varma, mjuka fleecefodret håller dessa handvärmare dina händer varma. Ytterdelen av handvärmaren är vindtätt och vattenavvisande, vilket gör att du är redo för alla typer av väder! När du behöver frigöra händerna sitter handvärmaren kvar runt handtaget med hjälp av det smidiga kardborrebandet. Vi kan varmt rekommendera dessa handvärmare, som passar alla barnvagnar.

Köpguide för handvärmare till barnvagn

När de första dagarna med minusgrader har kommit och vintern börjar göra sig påmind kan promenaderna med barnvagn kännas långa och kalla. Som tur är finns det en hel del bra tillbehör till barnvagnar för att göra promenaderna behagligare. Ett sådant tillbehör är till exempel mugghållare. I den här artikeln har vi dock valt att kolla närmare på det som kallas för handvärmare eller handmuff till barnvagn.

Fördelar med handvärmare för barnvagn

Om det här inte är första vintern du rullar vagnen framför dig vet du att även de tjockaste vantarna kan kännas otillräckliga när kylan biter i ordentligt. En stor fördel med att använda sig utav handvärmare är att dessa kan utformas med värme som enda funktion. Till skillnad från vantar så behöver inte handvärmare vara små och smidiga. Utöver detta har du kanske märkt hur otympliga vantar kan vara? Att hitta någonting i skötväskan, plocka fram en vattenflaska eller bara justera barnets kläder kan vara krångligt med vanliga vantar. När du använder dig av handvärmare är det bara att dra ut handen ur handmuffen och du är redo.

Håll dig varm i vinter

Ett enkelt men värdefullt tips inför vintern är att hålla både dig och ditt barn varmt. Vintern kan trots allt vara en underbar årstid med mycket snö, lek och roligheter. Genom att ha rätt förutsättningar för att hålla sig varm blir hela vinterhalvåret mycket roligare. Ett par handvärmare för barnvagnen gör promenader varma och behagliga, även för de mest frusna händerna. Om du är intresserad av att köpa handvärmare till barnvagn kan vi varmt rekommendera Najell Handmuff.

Leave a comment